06 34546365
Bellen Go Fit Oostburg

Sporten - Personal Training - Voeding

Home Voeding Afslankpakketten  

Afslankpakketten 

Afvallen: Op een gezonde en lekkere manier met blijvende resultaten!

Gezond, verantwoord, en blijvend resultaat zijn woorden die mijn begeleiding het beste omschrijven.

Wat kan een afslankpakket jou bieden?

V Minder drang om telkens opnieuw terug te grijpen naar ongezonde voeding

V Kilo’s afslanken op een gezonde, verantwoorde en vooral blijvende manier

V Blijvende positieve gedragsverandering

V Concrete adviezen

Kennismaking Afslankpakketten Go Fit

Kennismaking (GRATIS): Samen gaan we tijdens een eerste gesprek op zoek naar de methode die perfect bij jou past en die je dus wel makkelijk volhoudt, zonder dat je echt het gevoel hebt dat je aan het diëten bent.

Concrete doelen Afslankpakketten Go Fit

Concrete doelen: We stellen concrete doelen die haalbaar zijn en waar jij je fijn bij voelt.  

Blijvende resultaten Afslankpakketten Go Fit
Blijvende resultaten: Omdat we aanpassingen maken die passen in jouw leefpatroon zijn ze makkelijker vol te houden. 
Waar ik eerst weinig stabiliteit in mijn voeding kreeg, ben ik nu al 9 kilo kwijt op 3 maanden. En dat terwijl ik kan blijven genieten van wat ik echt lekker vind.
Cindy

Waarom behalen de meeste mensen hun resultaten niet?

98% van de Nederlanders krijgen te weinig voedingsstoffen binnen. Ons lichaam is dus niet in staat alles op te nemen wat we binnenkrijgen, en slaat dat op als vet.

Verder vertragen vertragen veel mensen hun stofwisseling met complexe diëten door minder te gaan eten. Ze verliezen spiermassa en hervallen na bepaalde periode weer terug in hun oude patroon. Jojo-effect.

Minder eten geen oplossing Go Fit
Alleen maar minder eten is geen oplossing. Je ondervoed jouw lichaam met alle gevolgen van dien. Dit is roofbouw!
Speciaal programma Go Fit

Dankzij een speciaal programma kan ik jou helpen om op een eenvoudige manier een gezond gewicht te bereiken, met de juiste verhouding tussen vet- en spiermassa.

Gedaan dus met complexe diëten die je onmogelijk kan volhouden! We gaan samen voor de lange termijn oplossing met blijvend gewichtsverlies en een leven vol vitaliteit.

V We analyseren je eet- en leefgewoonten en kijken wat er fout loopt.

V We gaan aan de slag met gezonde voeding, want dat is de basis!
V Resultaat zonder dat je jezelf moet 'uithongeren'.

Doe nu de fittest en krijg snel persoonlijk advies!

Fitcoach Ricardo Go Fit
Waarom zou je mij als coach willen?
Ervaring: Ik heb al ruim 5 jaar ervaring met het begeleiden van meer dan 1000 mensen. Ik ben in verschillende fitnesscentrums actief geweest, en heb veel mensen in mijn vrije tijd geholpen naar hun gewenste resultaten

Resultaten: Ik heb al meer dan 100 mensen met een geweldige transformatie geholpen. Mensen die meer dan 20 kilo zijn aangekomen in spiermassa, mensen die meer dan 20 kilo zijn afgeslankt aan vet, maar ook mensen die tegenwoordig veel meer energie hebben heb ik geholpen met het behalen van hun doelen.

Onderbouwde kennis: Ik ben een echte gepassioneerde gezondheidsfreak en fitnessjunk. Naast mijn diploma's die ik heb behaald, en trainingen en cursussen die ik heb gevolgd, verzamel ik elke dag geweldig veel informatie. Gewoon omdat het mij boeit, het mijn passie is, en ik weet dat ik hierdoor mensen nog beter kan helpen! 

Netwerk: Ik heb binnen mijn netwerk een hoop contacten. Fysiotherapeuten, Voedingscoaches, Personal Trainers met andere kwaliteiten, Masseurs, Hersteltrainers, en nog veel meer! 

 
 

Hoe ziet de coaching eruit? (Deze is GRATIS inbegrepen: Service!)

Persoonlijke begeleiding Afslankpakketten Go Fit

Persoonlijk: Zowel je voedingsbegeleiding als jouw personal coaching worden persoonlijk gemaakt op jouw leefstijl en jouw doelen. Alles is wetenschappelijk onderbouwd en is resultaat gegarandeerd.

Contactmomenten Afslankpakketten Go Fit

Contact momenten:  Wekelijks zitten we samen om de afgelopen week te bespreken, eventuele aanpassingen te maken, doelen te stellen voor aankomende week, en jou te wegen en te meten. 

Online ondersteuning Afslankpakketten Go Fit

Online ondersteuning: Het voordeel van een Personal Trainer is dat hij altijd bereikbaar is. Dringend een vraag? Een berichtje via Whatsapp/ Facebook, en je hebt antwoord. 

Voedingsapp Afslankpakketten Go Fit

Extra Tools: Je krijgt de beschikking over eenvoedingsapp. Hierop kun je al jouw voeding registreren in een dagboek. Dit kan ik van op afstand volgen. Tevens heb je de mogelijkheid tot eenpersoonlijk trainingsschema, waarmee je buiten je personal trainingen om ook aan het werk kunt. 

Maaltijdschema's Afslankpakketten Go Fit

Maaltijd schema's, tussendoortjes, en recepten: Dit is jouw houvast, jouwe rode draad, en zorgt voor variatie mogelijkheden. Het houdt je dus op de goede weg.

Trainingsschema Afslankpakketten Go Fit

Persoonlijk Trainingsschema: Dit schema is volledig op jou als persoon samengesteld. Wat jij leuk vind, en op de tijd die je vrij hebt. Het gaat jou extra helpen naar jouw doelen. 

Gratis Sporten Afslankpakketten Go Fit

Gratis sporten: Je kunt gratis komen sporten bij de Fitcamps. Dit is een gevarieerde groepsworkout.

Programma's Afslankpakketten Go Fit

Programma's voor alle budgetten: Er zijn verschillende pakketten mogelijk. Ook voor jou!

Ontbijt Afslankpakketten Go Fit

Inclusief een ontbijt en eventuele maaltijd: Deze helpen jou met al je voedingsstoffen binnen te krijgen. Makkelijk, snel, en effectief!

Of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Met behulp van Ricardo ben ik in 12 weken, 12 kilo kwijt. En waar ik in het begin lusteloos en vermoeid was, ben ik nu energiek en heb een veel betere conditie.
Wim

Alle rechten voor behouden 2017 © Go Fit Lifestylecoaching                   Disclaimer