06 34546365
Bellen Go Fit Oostburg

Sporten - Personal Training - Voeding

Home → Over Go Fit

 

Over Go Fit

Go Fit is opgestart door 3 personen die studeerden aan de sportopleiding CIOS Goes-Breda. Het is begonnen vanuit een schoolopdracht op deze opleiding. Hier moest een eigen bedrijf opgezet worden in de gezondheidssector. Ik (Ricardo) ben hier na mijn opleiding mee verder gegaan en heb dit bedrijf verder uitgebouwd. 


Het begon eerst met Bootcamps, en personal training buiten of in de garage van mijn opa. Daarnaast gaf ik voedingsbegeleiding vanuit huis. Later ben ik ook aan de slag gegaan met het promoten van voedingsproducten en deze als aanvulling gaan gebruiken voor de mensen die hier behoefte aan hadden. 


In die tussentijd ben ik ook vaak ingehuurd door bedrijven, scholen, campings, organisaties om onder andere bootcamps te verzorgen, maar ook lezingen over voeding te geven.  


Per medio oktober 2017 wordt er ook aan de slag gegaan met online begeleiding, small-group trainingen, en trainingsschema's. Verder zullen er bootcamps en personal trainingen verzorgd gaan worden in de omgeving Knokke-Heist (België). Hier zal dan ook meteen beschikking zijn over één van de grootste fitnessen van België om mijn trainingen te verzorgen. Deze zal ook toegankelijk worden voor mensen buiten deze omgeving en personal training / small-group training willen volgen bij mij. 


Mijn doel is sport en begeleiding in voeding aan te kunnen bieden voor iedereen. Dit zodat ik iedereen kan helpen de beste versie van zichzelf te creëren. Daarom ben ik medio Augustus ook gestart met een beginnersgroep en heb ik de naam ''Bootcamps'' veranderd naar ''Fitcamps'', aangezien dit een breder karakter heeft en een bredere doelgroep draagt. 


Met sportieve groet,

Ricardo Croes

Go Fit Lifestylecoaching

Alle rechten voor behouden 2017 © Go Fit Lifestylecoaching                    Disclaimer