06 34546365
Bellen Go Fit Oostburg

Sporten - Personal Training - Voeding

Home Sporten → Personal plan

Personal plan 

Geeft je betere en snellere resultaten

Ben jij klaar om in jezelf te investeren? Jouw levensstijl aan te passen? Geweldige resultaten te gaan halen?

Wat is Personal Plan?

Personal Plan is voor mensen die graag begeleiding willen met het behalen van doelen, maar niet de tijd, het geld of de behoefte hebben aan fysieke personal coaching. 

Hoe maak ik jouw plan persoonlijk?

Voordat we aan de slag gaan krijg je een intake toegestuurd. Hierin zul je verschillende vragen kunnen beantwoorden zodat ik je beter kan leren kennen. Dit is meteen 1 van de belangrijkste fases, om mijn tips en het Personal Plan te kunnen personaliseren.

Hiernaast krijg je ook een presentatie toegestuurd. Dit is jouw to-do-lijst. De informatie die hier in staat kun je al meteen mee aan de slag. Het eerste wat je hierbij hoort te doen is de eerste 5 dagen een dagboek bijhouden van wat je hebt gegeten, hoeveel je hebt gegeten, hoe vaak je getraind hebt, wat je getraind hebt, en hoe. Dat is heel belangrijk!

Op basis hiervan gaan we mondeling jouw doelen bespreken, kijken naar de haalbaarheid, en jouw doelen concreter maken.

Hoe ziet de coaching eruit? (Deze is GRATIS inbegrepen: Service!)

Persoonlijk Personal Plan Go Fit
Persoonlijk: Zowel jouw trainingsprogramma, als jouw coaching worden volledig persoonlijk gemaakt op jouw leefstijl en jouw doelen. Alles is wetenschappelijk onderbouwd en is resultaat gegarandeerd.
Online ondersteuning Personal Plan Go Fit

Online ondersteuning: Het voordeel van een Personal Coach is dat hij altijd bereikbaar is. Dringend een vraag? Een berichtje via Whatsapp/ Facebook, en je hebt antwoord. 

Body-Analyse Personal Plan Go Fit
Body-Analyse: 2x per maand kun je jezelf bij mij fysiek komen wegen en hebben we een uitgebreidere evaluatie over de afgelopen maand. O.a. jouw gewicht, spiermassa, vet%,vocht%, visceraal vet, metabolische leeftijd, en jouw omvang worden hier gemeten.
Wekelijkse schema's Personal Plan Go Fit
Wekelijkse schema's: Elke week ontvang je een nieuw trainingsprogramma en voedingstips. Deze worden aangepast aan de hand van de feedback die besproken is tijdens de wekelijkse check-in.
Onderbouwde Schema's Personal Plan Go Fit
Onderbouwde schema's: Over alles in je schema is nagedacht. Waarom doe je oefening 1 voor oefening 2? Waarom 10 herhalingen en geen 11? Je kunt alles vragen en krijgt hier een onderbouwd antwoord op.
Voedingsapp Personal Plan Go Fit
Extra Tools: Je krijgt de beschikking over een voedingsapp. Hierop kun je al jouw voeding registreren in een dagboek. Dit kan ik van op afstand volgen.
Ik wou graag goede resultaten behalen, maar had niet de tijd voor een Personal Trainer. Nu kan ik trainen wanneer ik wil, en als ik een vraag/ extra motivatie nodig heb is Ricardo altijd bereikbaar. 
Tom
Aan wie geef ik coaching en wie niet?
  • 16 - 55:  Als je echt wilt doet je leeftijd er niet toe. Alles wordt namelijk persoonlijk aangepast, dus ook op jouw leeftijd en eventuele beperkingen.

  • Degene die ik kan helpen: Als ik er geen vertrouwen in heb dat ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen zal ik je doorverwijzen.

  • Degene die echt willen:  Ik verwacht dat je openstaat om alles te proberen en 100% inzet geeft. Ik verwacht uitgebreide feedback en dat je eerlijk aangeeft of iets haalbaar is of niet. 

Voor wie?
Afvallen Personal Plan Go Fit
Afvallen
Strakker Lichaam en lager vetpercentage
 
Spiermassa Personal Plan Go Fit

Spiermassa en kracht

Opbouwen van spiermassa en kracht

 
Conditie Personal Plan Go Fit
Conditie
Conditie opbouwen op verbeteren op korte termijn.
 
Sportprestaties Personal Plan Go Fit
Sporters
Optimaliseren van de huidige sportprestaties en/ of blessure preventie
 
 
Waarom zou je mij als coach willen?

Ervaring: Ik heb al ruim 5 jaar ervaring met het begeleiden van meer dan 1000 mensen. Ik ben in verschillende fitnesscentrums actief geweest, en heb veel mensen in mijn vrije tijd geholpen naar hun gewenste resultaten.

Resultaten: Ik heb al meer dan 100 mensen met een geweldige transformatie geholpen. Mensen die meer dan 20 kilo zijn aangekomen in spiermassa, mensen die meer dan 20 kilo zijn afgeslankt aan vet, maar ook mensen die tegenwoordig veel meer energie hebben heb ik geholpen met het behalen van hun doelen.

Onderbouwde kennis: Ik ben een echte gepassioneerde gezondheidsfreak en fitnessjunk. Naast mijn diploma's die ik heb behaald, en trainingen en cursussen die ik heb gevolgd, verzamel ik elke dag geweldig veel informatie. Gewoon omdat het mij boeit, het mijn passie is, en ik weet dat ik hierdoor mensen nog beter kan helpen! 

Netwerk: Ik heb binnen mijn netwerk een hoop contacten. Fysiotherapeuten, Voedingscoaches, Personal Trainers met andere kwaliteiten, Masseurs, Hersteltrainers, en nog veel meer! 

 
Waar kan ik trainen?
Je kunt met de schema's zowel in de fitness, als thuis trainen. Voor thuis te trainen heb je niet per se een hoop materialen nodig. 
Wanneer zie ik resultaat?
Dit is geheel afhankelijk van jouw inzet, jouw type lichaam, en grote doelen je stelt. Er zijn mensen die makkelijk aankomen en moeilijk afvallen, maar ook omgekeerd. Uiteindelijk behaalt iedereen resultaat!

Tarieven

Tarieven
Kennismakingsgesprek
Gratis
Per 4 weken
€49,95
Of neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Welke resultaten je ook wilt, Personal plan gaat je dichter bij jouw doelen brengen! Ik kwam op 6 maanden tijd 8 kilo magere spiermassa aan. En dat met mijn wisselend werkrooster.

Ritchie

Alle rechten voor behouden 2017 © Go Fit Lifestylecoaching                   Disclaimer