06 34546365
Bellen Go Fit Oostburg

Sporten - Personal Training - Voeding

Home Sporten → Personal Training

Personal Training
Beter resultaat door persoonlijke begeleiding

Ben je bereid in jezelf te investeren? Uit de comfortzone te gaan, en een echte verandering te maken? Wil je echte resultaten, en ook blijvende resultaten? Dan ben ik de persoon die je zoekt. 

Wat is Personal Training?
Personal Training is voor mensen die graag begeleiding willen bij het behalen van hun doelen en hierin voor de beste resultaten willen gaan. Je wordt hierbij 1 op 1 getraind volgens een persoonlijk plan, wat specifiek op jou is afgestemd. Dus wat jij leuk vind, en wat ook nog eens werkt om jouw doelen te behalen. Het plan is zowel een beweeg als een voedingsplan, waar coaching bij zit inbegrepen. 
Hoe ziet de coaching eruit? (Deze is GRATIS inbegrepen: Service!)
Contactmomenten Personal Training Go Fit

Contactmomenten: Wekelijks zitten we buiten de trainingen om samen om de afgelopen week te bespreken, eventuele aanpassingen te maken, doelen te stellen voor aankomende week, en jou te wegen en te meten. 

Persoonlijk Personal Training Go Fit

Persoonlijk: Zowel je voedingbegeleiding als personal training zelf worden volledig persoonlijk gemaakt op jouw leefstijl en jouw doelen. Alles is wetenschappelijk onderbouwd en is resultaat gegarandeerd.

Online ondersteuning Personal Training Go Fit
Online ondersteuning: Het voordeel van een Personal Trainer is dat hij altijd bereikbaar is. Dringend een vraag? Een berichtje via Whatsapp/ Facebook, en je hebt antwoord. 
Voedingsapp Personal Training Go Fit

Extra Tools: Je krijgt de beschikking over een voedingsapp. Hierop kun je al jouw voeding registreren in een dagboek. Dit kan ik van op afstand volgen. Tevens heb je de mogelijkheid tot een persoonlijk trainingsschema, waarmee je buiten je personal trainingen om ook aan het werk kunt. 

 
 
Personal Training heeft mij in mijn 2e jeugd gebracht. Ik herleef volledig, heb veel meer energie, en voel mij weer topfit!  

Mark

Waar kan er getraind worden?

Ik heb verschillende ruimtes tot mijn beschikking, waaronder 1 van de grootste fitnessen van België (20 min. rijden vanuit Oostburg), maar ook verschillende ruimtes in de regio West-Zeeuws-Vlaanderen (Nederland). Tevens is er de mogelijkheid thuis of buiten te trainen en heb ik zelf ook tallen van materialen (gewichten, matjes, touwen, tractorbanden, gewichtszakken, kettlebells, enzovoort). Materialen zijn ook te lenen zodat je hier thuis mee aan de slag kunt.  

Aan wie geef ik coaching en wie niet?
  • 12 - 65+ : Als je echt wilt doet je leeftijd er niet toe. Alles wordt namelijk persoonlijk aangepast, dus ook op jouw leeftijd en eventuele beperkingen. 

  • Degene die ik kan helpen: Als ik er geen vertrouwen in heb dat ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen zal ik je doorverwijzen. 

  • Degene die echt willen:  Ik verwacht dat je openstaat om alles te proberen en 100% inzet geeft. Ik verwacht uitgebreide feedback en dat je eerlijk aangeeft of iets haalbaar is of niet. 
Speed Personal Training

Hierbij train je in plaats van 1 uur, maar een halfuur. Je zult hierbij voornamelijk  HIIT (High Intensive Interval Training) doen. Deze manier van trainen is even effectief in kortere tijd. Dit komt omdat je meerdere spieren te gelijk gebruikt en je rustpauzes hierbij korter zijn. Hiermee verhoog je de verbranding tijdens en vooral na het sporten.

Duo Personal Training
Hierbij train je 1 uur zoals bij een reguliere personal training, maar dan in een 2-tal. Alle verdere coaching verloopt ook in 2-tallen. 
Hoeveel trainingen kan ik per week inplannen? En wanneer?
Er kan door de week van 's ochtends 6.00 tot en met 's avonds 22.30 worden getraind, en in de weekenden van 10.00 's ochtends tot en met 's avonds 22.30. Trainingen kunnen zo vaak worden ingepland als je wilt.
Voor wie?
Afvallen Personal Training Go Fit
Afvallen
Strakker lichaam en lager vetpercentage
Spiermassa Personal Training Go Fit
Spiermassa
Opbouwen van spiermassa en kracht
Conditie Personal Training Go Fit
Conditie
Conditie opbouwen of verbeteren op korte termijn
Sporters Personal Training Go Fit

Sporters

Optimaliseren van de huidige sportprestaties en/of blessure preventie

 
 
Waarom zou je mij als coach willen?

Ervaring: Ik heb al ruim 5 jaar ervaring met het begeleiden van meer dan 1000 mensen. Ik ben in verschillende fitnesscentrums actief geweest, en heb veel mensen in mijn vrije tijd geholpen naar hun gewenste resultaten.

Resultaten: Ik heb al meer dan 100 mensen met een geweldige transformatie geholpen. Mensen die meer dan 20 kilo zijn aangekomen in spiermassa, mensen die meer dan 20 kilo zijn afgeslankt aan vet, maar ook mensen die tegenwoordig veel meer energie hebben heb ik geholpen met het behalen van hun doelen.

Onderbouwde kennis: Ik ben een echte gepassioneerde gezondheidsfreak en fitnessjunk. Naast mijn diploma's die ik heb behaald, en trainingen en cursussen die ik heb gevolgd, verzamel ik elke dag geweldig veel informatie. Gewoon omdat het mij boeit, het mijn passie is, en ik weet dat ik hierdoor mensen nog beter kan helpen! 
Netwerk: Ik heb binnen mijn netwerk een hoop contacten. Fysiotherapeuten, Voedingscoaches, Personal Trainers met andere kwaliteiten, Masseurs, Hersteltrainers, en nog veel meer! 
Ricardo staat 24/7 voor je klaar. Ook buiten je trainingen om, geweldig als je wat motivatie nodig hebt, en als een stok achter de deur.

Dennis

Tarieven

.
Per Training
Kennismakingsgesprek
Gratis
Personal Training 8 Trainingen
Per training €47,50
Personal Training 12 Trainingen
Per training €45
Personal Training 20 Trainingen
Per training €42,50
Speed/Duo PT 8 Trainingen
Per training €37,50
Speed/Duo PT 12 Trainingen
Per training €35
Speed/Duo PT 20 Trainingen
Per training €32,50

Of neem vrijblijvend contact op voor een  kennismakingsgesprek!

Door personal training en voedingsbegeleiding ben ik op 4 maanden tijd 15 kwijt. Ricardo heeft al mijn verwachtingen overtroffen. 
Mike

Alle rechten voor behouden 2017 © Go Fit Lifestylecoaching                    Disclaimer