06 34546365
Bellen Go Fit Oostburg

Sporten - Personal Training - Voeding

Home  Ricardo Croes

Ricardo Croes

Mijn verhaal

In 2,5 jaar tijd kwam ik bijna 25 kilo aan in voornamelijk spiermassa, en ben ik afgelopen periode 8 kilo vet afgevallen in 2 maanden tijd!


De resultaten die ik heb bereikt met mensen variëren van meer fitheid en vitaliteit, tot mensen die een volledige transformatie hebben ondergaan wat betreft zowel gewichtsbeheersing, als persoonlijke ontwikkeling.


Je kan mij het beste omschrijven als een gepassioneerd gezondheidsfreak met een brede kennis die ik graag overdraag aan klanten.

Hoe alles begon..

Vanaf dat ik kon lopen was ik verliefd op de bal. Als klein ventje heb je dan al snel de droom om later profvoetballer te worden. Ik had een echte winnaarsmentaliteit, wat door de jaren heen alleen maar meer is geworden overigens. Tot rond mijn 17e een einde kwam aan mijn 'voetbalcarrière' wegens een scooterongeluk. 


Tussen de voetbalseizoenen door hielt ik mij ook graag bezig met fitnessen, hardlopen, tennissen, en andere sporten.

Studie

Op mijn 16e was ik dan ook gestart met het CIOS (sportopleiding), omdat ik als jongensdroom voetbaltrainer wilde worden. Profvoetballer ging ik niet meer worden zag ik toen wel al in.


Na veel gesprekken met docenten heb ik dan in het 2e jaar toch besloten de richting fitness te gaan doen i.v.m. meer werkgelegenheid, en mijn passie om mensen te helpen met hun gezondheid, en resultaten hierin. Mede door mijn scooterongeluk kwam mijn focus meer en meer te liggen op fitness. Ik begon zelf meer te fitnessen, en ging mensen hiermee helpen in mijn vrije tijd. Wat later kreeg ik dan ook de mogelijkheid om op mijn stageplaats te gaan werken. Mijn visie op sport, gezondheid, gedrag, welzijn, maar vooral voeding, begon zich hierdoor steeds meer te vormen. Verder probeer ik mij zoveel mogelijk door te ontwikkelen d.m.v. veel trainingen, cursussen, presentaties, e.d. bij te wonen met betrekking tot voeding en sport.


Behaalde Diploma's

  • Sport &Bewegingscoördinator 
  • Fitnesinstructeur
  • Personal Trainer &Small-Group Trainer
  • SBG (sport, bewegen, gezondheid) 
  • Sportverzorger/Hersteltrainer
  • Ondernemerschap

Mijn passie voor sport begon al als een klein ventje. 

Een passie die nu onlosmakelijk verbonden is met gezonde voeding, en het helpen van mensen hiermee. 

Ricardo Croes

Alle rechten voor behouden 2017 © Go Fit Lifestylecoaching                   Disclaimer