06 34546365
Bellen Go Fit Oostburg

Sporten - Personal Training - Voeding

Home Voeding → Sportvoeding 

Opgeven is bij mij geen optie. Oplossingen zoeken wel.

Ricardo Croes

Sportvoeding

Voeding voor de 24-uur sporter, zorgt voor betere sportprestaties en een sneller herstel.

Gezond, verantwoord, en blijvend resultaat zijn woorden die mijn begeleiding het beste omschrijven.

Wat kan sportvoeding jou bieden?

V Betere (sport)prestaties

V Beste kwaliteit 

V Advies op maat

Kennismaking (GRATIS): Samen gaan we tijdens een eerste gesprek op zoek naar de juiste sportvoeding voor jou, die je naar betere prestaties gaat helpen.

Kwaliteit: Wij werken enkel samen met de beste kwaliteitsproducten van H24.  Deze sportvoeding is ontwikkeld voor en door (top)sporters en volledig aangepast op jouw specifieke trainingsschema en sport. Het zal zorgen voor een betere training – prestatie – hydratatie en herstel. 

Coaching:  Als Coach help ik sporters (op ieder niveau) met het opstellen van een persoonlijk plan en voedingsplan: spieropbouwpakket, afslankpakket, vitaliteitspakket dat volledig past bij jouw sporttak, levensstijl en persoonlijk doel.

 

Waarom gaat dit ook jou helpen naar betere prestaties?

Zowel bij professionele sporters als bij sporten op recreatief niveau is gezonde en gevarieerde voeding uiterst belangrijk om fit, energiek en gezond te blijven. De juiste (sport) voeding helpt om de sportprestaties te optimaliseren. 

 

Doe nu de fittest en krijg snel persoonlijk advies!

 

Waarom zou je mij als coach willen?

Ervaring: Ik heb al ruim 5 jaar ervaring met het begeleiden van meer dan 1000 mensen. Ik ben in verschillende fitnesscentrums actief geweest, en heb veel mensen in mijn vrije tijd geholpen naar hun gewenste resultaten.

Resultaten: Ik heb al meer dan 100 mensen met een geweldige transformatie geholpen. Mensen die meer dan 20 kilo zijn aangekomen in spiermassa, mensen die meer dan 20 kilo zijn afgeslankt aan vet, maar ook mensen die tegenwoordig veel meer energie hebben heb ik geholpen met het behalen van hun doelen.

Onderbouwde kennis: Ik ben een echte gepassioneerde gezondheidsfreak en fitnessjunk. Naast mijn diploma's die ik heb behaald, en trainingen en cursussen die ik heb gevolgd, verzamel ik elke dag geweldig veel informatie. Gewoon omdat het mij boeit, het mijn passie is, en ik weet dat ik hierdoor mensen nog beter kan helpen! 

Netwerk: Ik heb binnen mijn netwerk een hoop contacten.Fysiotherapeuten, Voedingscoaches, Personal Trainers met andere kwaliteiten, Masseurs, Hersteltrainers, en nog veel meer! 

 
Klik om de header van de tabel te bewerken
 
Sportspecifieke voeding
V

Bij besteding van meer dan €97 per maand kan er gratis gesport worden bij de Fitcamps en krijg je korting op Personal Training, en Personal Plan.

Ik heb een veel beter uithoudingsvermogen tijdens het fietsen en ben veel sneller hersteld. Ook ben ik van mijn hoofdpijn af. Alle sportvoeding bevat tevens enkel natuurlijke voedingsstoffen.

Mark

Alle rechten voor behouden 2017 © Go Fit Lifestylecoaching                    Disclaimer