06 34546365
Bellen Go Fit Oostburg

Sporten - Personal Training - Voeding

Home Voeding → Vitaliteitspakketten 

Vitaliteitspakketten

Geeft jouw lichaam een boost!

Gezond, verantwoord, en blijvend resultaat zijn woorden die mijn begeleiding het beste omschrijven.

Ben je vaak moe? Ken je ook het klassieke ‘middagdipje’ na de lunch? Heb je op het einde van de dag alleen maar zin om in de bank te ploffen? Heb je regelmatig zin in chocolade,snoep, of chips?

Wat kan een vitaliteitspakket jou bieden?

V We brengen jouw voedingspatroon in balans

V We vullen jouw tekorten aan

V Concrete voedings -en leefstijltips

Kennismaking (GRATIS): Samen gaan we tijdens een eerste gesprek op zoek naar de methode die perfect bij jou past en die je dus wel makkelijk volhoudt, zonder dat je echt het gevoel hebt dat je aan het diëten bent.

Concrete doelen: We stellen concrete doelen die haalbaar zijn en waar jij je fijn bij voelt.  

Blijvende resultaten: Omdat we aanpassingen maken die passen in jouw leefpatroon zijn ze makkelijker vol te houden. 

In het begin was ik lusteloos en vermoeid, en nu ben ik energiek en heb een veel betere conditie!

Wim

Waarom behalen de meeste mensen hun resultaat niet?
98% van de Nederlanders krijgen te weinig voedingsstoffen binnen. Ons lichaam is dus niet in staat alles aan energie op te nemen wat er in onze voeding zit. 

Verder krijgen de meeste mensen veel te veel suiker binnen wat na opname voor gigantische energiedips zorgt. Je kunt het vergelijken met iemand die steeds gas geeft en weer remt. De brandstof is dan snel op.

Meer suiker of complexe koolhydraten binnenkrijgen uit energiedrank, zoetigheid of een snelle hap is geen oplossing. Nadat dit is opgenomen heb je een nog grotere energiedip.

Dankzij een speciaal programma kan ik jou helpen om meer energie te krijgen, een vitaler gevoel te hebben, en een betere nachtrust.

Gedaan met slecht uit je bed te kunnen en de klassieke middag dip.

We gaan er voor zorgen dat je terug gelijkmatige energie hebt van ’s morgens tot ’s avonds. Het programma is niet alleen een boost voor je lichaam, maar ook voor jouw geest én algemene weerstand!

V We analyseren je eet- en leefgewoonten en kijken wat er fout loopt.

V We gaan aan de slag met gezonde voeding, want dat is de basis!
V Je krijgt een programma op jouw maat dat heel makkelijk is om te volgen!
V Resultaat met kleine aanpassingen.

Doe nu de fittest en krijg persoonlijk advies!
 
 

Waarom zou je mij als coach willen? 

Ervaring: Ik heb al ruim 5 jaar ervaring met het begeleiden van meer dan 1000 mensen. Ik ben in verschillende fitnesscentrums actief geweest, en heb veel mensen in mijn vrije tijd geholpen naar hun gewenste resultaten.

Resultaten: Ik heb al meer dan 100 mensen met een geweldige transformatie geholpen. Mensen die meer dan 20 kilo zijn aangekomen in spiermassa, mensen die meer dan 20 kilo zijn afgeslankt aan vet, maar ook mensen die tegenwoordig veel meer energie hebben heb ik geholpen met het behalen van hun doelen.

Onderbouwde kennis: Ik ben een echte gepassioneerde gezondheidsfreak en fitnessjunk. Naast mijn diploma's die ik heb behaald, en trainingen en cursussen die ik heb gevolgd, verzamel ik elke dag geweldig veel informatie. Gewoon omdat het mij boeit, het mijn passie is, en ik weet dat ik hierdoor mensen nog beter kan helpen! 

Netwerk: Ik heb binnen mijn netwerk een hoop contacten.Fysiotherapeuten, Voedingscoaches, Personal Trainers met andere kwaliteiten, Masseurs, Hersteltrainers, en nog veel meer! 

 
 

Hoe ziet de coaching eruit? (Deze is GRATIS inbegrepen: Service!)

Persoonlijk: Zowel je voedingbegeleiding als jouw personal coaching worden persoonlijk gemaakt op jouw leefstijl en jouw doelen. Alles is wetenschappelijk onderbouwd en is resultaat gegarandeerd.

Contact momenten: Wekelijks zitten we samen om de afgelopen week te bespreken, eventuele aanpassingen te maken, doelen te stellen voor aankomende week, en jou te wegen en te meten. 

Online ondersteuning: Het voordeel van een Personal Trainer is dat hij altijd bereikbaar is. Dringend een vraag? Een berichtje via Whatsapp/ Facebook, en je hebt antwoord. 

Extra Tools: Je krijgt de beschikking over een voedingsapp. Hierop kun je al jouw voeding registreren in een dagboek. Dit kan ik van op afstand volgen. Tevens heb je de mogelijkheid tot eenpersoonlijk trainingsschema, waarmee je buiten je personal trainingen om ook aan het werk kunt. 

Maaltijd schema's, tussendoortjes, en recepten: Dit is jouw houvast, jouwe rode draad, en zorgt voor variatie mogelijkheden. Het houdt je dus op de goede weg.

Persoonlijk Trainingsschema: Dit schema is volledig op jou als persoon samengesteld. Wat jij leuk vind, en op de tijd die je vrij hebt. Het gaat jou extra helpen naar jouw doelen. 

Gratis sporten: Je kunt gratis komen sporten bij de Fitcamps. Dit is een gevarieerde groepsworkout.

Programma's voor alle budgetten: Er zijn verschillende pakketten mogelijk. Ook voor jou!

Inclusief een ontbijt en eventuele kruidenthee voor extra energie: Deze helpen jou met al je voedingsstoffen binnen te krijgen. Makkelijk, snel, en effectief!

Of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Tegenwoordig heb ik veel meer energie dan vroeger, heb ik een betere nachtrust dus kan beter uit mijn bed, en heb ik veel minder de neiging om te snoepen.
Evert

Alle rechten voor behouden 2017 © Go Fit Lifestylecoaching                    Disclaimer