06 34546365
Bellen Go Fit Oostburg

Sporten - Personal Training - Voeding

Home  Waarom Go Fit  Ricardo Croes / Recensies Go Fit

Waarom Go Fit?

Sporten wanneer jij wilt
Kun je niet meedoen aan de fitcamps, dan kun je nog altijd een personal training inplannen. Dit kan zowel persoonlijk als in 2-tal. Je kunt ook kiezen voor Personal Plan. Trainen waar en wanneer je wilt, dat kan!
Geen abonnement nodig
Je kunt bij Go Fit per les betalen, maar ook met een strippenkaart. Bij Go Fit zijn we flexibel, en gaan we uit van de wensen van de klant.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke wensen van de klant vinden wij heel belangrijk. Of je nou fitcamps, personal training, Personal plan, of persoonlijke voedingsbegeleiding volgt. We maken samen een plan om jouw doel te bereiken!

Deel jouw strippenkaart

Jouw strippenkaart kun je delen met het hele huis: moeder, zoon, dochter, enz. Zo kun je anderen ook kennis laten maken met Go Fit. 

Ervaren en gediplomeerde begeleiding

Bij Go Fit staat kwaliteit en aandacht voor de klant voorop. Dit gaat gepaard met ervaring en kennis in de sport en voeding. Een unieke plezierbeleving is bij deze dan ook gegarandeerd. 

Familiaal 

Iedereen kent elkaar, dit schept een warm gevoel en verbondenheid met elkaar. Fijn als je het even zwaar hebt tijdens het afvallen, of tijdens de oefeningen. We slepen je er wel doorheen!

Gevarieerde oefeningen 
Variatie zorgt voor een algehele fitheid, waardoor het sporten nooit verveelt, en dat je dus telkens met plezier blijft terugkomen. 

Passie

Al jaren lang ben ik een gepassioneerd gezondheidsfreak. Dat heeft in de nodige jaren meer dan voldoende kennis opgeleverd jou tot jouw beste resultaten te brengen. 

 
Voor de beste begeleiding en de leukste sportschool moet je bij Go Fit zijn. Ricardo hecht veel belang aan kwaliteit en jou als persoon.
Ann

Alle rechten voor behouden 2017 © Go Fit Lifestylecoaching                    Disclaimer